Wat je altijd al had willen worden?

Open Deurdag

Zaterdag

20 november 2021

inloop tussen 11.00 - 13.00 uur

 

SCHRIJF EEN BERICHT


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail-adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ip adres op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.

Bij het versturen van mijn gegevens ga ik akkoord met de voorwaarden.

 

 

 

REFERENTIES

UW MENING OVER KLIMOP-OPLEIDINGEN

Anniek de Ronde |
22 augustus 2018
  
Een van de beste keuzes in mijn leven was de pedicure opleiding bij Klimop-opleidingen te volgen. Een ontzettend fijne, professionele en hartelijke school waar je alle benodigde hulp en informatie toegereikt krijgt om de opleiding succesvol af te kunnen ronden. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar Rinus en Carola hebben in alle opzichten enorm goed geholpen. Top docenten!
Lieve Rinus en Carola, ik ben jullie enorm dankbaar voor het afgelopen schooljaar, mijn pedicure diploma is binnen! Het was voor mij zeker niet altijd makkelijk, maar jullie hebben mij er op bepaalde momenten echt doorheen gesleept. Waarvoor enorm bedankt! Jammer dat het allemaal zo snel voorbij is gegaan, ik mis het nu al! Jullie gaan mij in de toekomst zeker terug zien voor een vervolg opleiding. :-)
Voor degene die dit leest: twijfel niet en start je opleiding bij Klimop-opleidingen, het is gewoon de allerbeste en fijnste school die er is!
DISCLAIMER