Wat je altijd al had willen worden?

Open Deurdag

Zaterdag

20 november 2021

inloop tussen 11.00 - 13.00 uur

 

SCHRIJF EEN BERICHT


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mail-adres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ip adres op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, verwijderen of niet te publiceren.

Bij het versturen van mijn gegevens ga ik akkoord met de voorwaarden.

 

 

 

REFERENTIES

UW MENING OVER KLIMOP-OPLEIDINGEN

Gaby van Houten |
21 juni 2019
  
Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier de opleiding sportmassage gevolgd bij Klimop-opleidingen. Via deze weg wil ik een compliment geven aan Rinus. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik elke woensdagavond met heel veel plezier meteen uit mijn werk richting Rotterdam kwam. De avonden vlogen voorbij. De manier van lesgeven, de passie waarmee de lessen gegeven worden, de deskundigheid, kennis en zeker ook de veilige omgeving die al heel snel gecreëerd werd. Daar kan ik alleen lof over uitspreken. Dank daarvoor.
Het klinkt heel cliché, maar opmerkingen of verbeterpunten over de docent en/of de school heb ik niet. Er wordt een intieme, huiselijke setting gecreëerd waar je jezelf snel op je gemak voelt. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen (en dat is dan vooral een kwestie van smaak) dan is dat de koffie, echter maakte de verse thee meer dan goed.
Graag kom ik terug om bij Klimop-opleidingen nog een aantal cursussen te volgen o.a. de stoelmassage en elastisch- of medical taping.
DISCLAIMER